Close

30. oktober 2015

Vinderne af AdventureRace 2015 – det hårdeste ARace nogensinde

Vinderne af det fjerde AdventureRace, 2015 – det hidtilhårdeste AdventureRace i vores historik blev en hård trekløver bestående af Stine Gammelmark Rosin, Camilla Harbo Holm og Christoffer Ledet jensen. Se holdets placering her.

Holdet måtte igennem et væld af opgaver og holddyste og det, uden at have sovet mere end tre timer på 48 timer, gør deres præstation til noget helt ud over det sædvanlige. Specielt da de efter de første 30 timer uden søvn blev sat overfor en af verdens nok mindst spændende film, og opgaven gik ud på at holde sig vågen. På det her tidspunkt havde deltagerne på AdventureRace 2015 været udsat for en væld af hårde fysiske aktiviteter, men trods dette, kom vinderholdet igennem uden at lukke et øjenlåg.

For Christoffer Ledet Jensen, der er deltager for 3 år i træk, var det første år han fik lov at vinde AdventureRace og samtidig blive AdventureRace spejder, med alt dette indebærer – fx at måtte bære AdventureRace mærket på uniformen.

For de to kvinder, Stine og Camilla var AdventureRace 2015 første år de to deltager – så måske kan man drage den konklusion for nye deltagere på AdventureRace, at det kan betale sig at teame op med både nye og gamle, for på den måde at tilføre ny kreativitet til dem, der kender spillets regler rigtig godt.

Vi glæder os til at se en masse gode deltagere på AdventureRace 2016 – det er 5 år – altså jubilæumsår. Det bliver helt vildt … hårdt!