Close

AdventureRace Sponsorer

Vi er glad for ale vores sponsorer, og på denne side kan du se dem alle. Du kan også selv komme på listen, hvis du synes vores energi og race er noget du gerne vil støtte. Se mere om det nederst på siden.

Hovedsponsorer / Samarbejdspartnere

Uden følgende sponsorer og samarbejdspartnere, ville AdventureRace ikke kunne løbe rundt. Tak for at I, år for år støtter op om vores ambitiøse projekt.

Danske Baptisters Spejderkorps

eller Baptistspejderne er AdventureRaces bagland. Det er under denne organisation, at AdventureRacet harleveret fede oplevelser siden 2011. 

Spejder Sport i Roskilde

AdventureRace foregår et sted på Sjælland, og det gør det fori at det originalt er startet på midtsjælland. Derfor får vi også hvert år sponsoreret præmier til vores vindende hold fra den lokale Spejdersport i Roskilde.

Sekundære sponsorer

Our services run deep and are backed by over ten years of experience.

Billigpropel.dk - AdventureRace sponsorer
Billigpropel.dk

Billigpropel.dk har i 2016 givet rabat på køb af motor til vores speedbåd. Motoren er sponsoreret af Danske Baptisters Spejderkorps, Y’s Mens Club og DBS Landsgildet.

Y's Mens Club

Har i 2016 bidraget med økonomisk støtte til AdventureRace.

DBS Landsgildet

Har i 2016 bidraget med økonomisk støtte til årets AdventureRace.

VOLT

Har i 2015 sponsoreret så alle deltagende hold altid har en opladt VOLT powerbank til deres mobiler/GPS.

Batteribyen

Batteribyen har i 2014 sponsoreret med batterier og lovpligtige lygter til vores speedbåd.

Sidesporet

Sidesporet i Holbæk har I 2013 sponsoreret med biografbilletter til de frivillige hænder, der har hjulpet med at stable arrangementet på benene. Tusind tak skal I have.

CPHLivestream

CPHLivestream har hjulpet os med at livestreame events for AdventureRace.

Bliv selv sponsor af AdventureRace

Kontakt os via mail på kontakt@arace.dk, for at være sponsorer. Du kan se meget mere om, hvad du støtter i vores Brochure, som du finder her.

Vores sponsorer gør en forskel for AdventureRace og vores deltagere. De gør det federe at planlægge løbet, og de gør det federe at deltage. F.eks. kan vores sponsorer gøre det muligt at udføre enkelte aktiviteter, eller sørge for at vi har de rigtige materialer for at kunne udføre aktiviteter. Og det er helt essentielt for et løb som dette.

Vi glæder os til at høre fra dig.