Close

14. oktober 2013

Jeg har deltaget i AdventureRace tre år i træk – og det er ikke sidste gang

Af Line Bøge Wessel, deltager tre år i træk på AdventureRace – har vundet to af årene.
Line ses ude til højre på billedet ovenfor.

Jeg har nu deltaget i tre adventure races og der er ingen tvivl om at det er et af højdepunkterne i mit spejderår.

Sidste år, da datoen for næste ARrace blev udmeldt, blev den straks skrevet ind i min kalender. Det siger vist lidt om, hvor meget jeg glæder mig fra gang til gang. Som daglig spejderfører er det rigtig rart engang imellem at kunne deltage på nogle weekender som deltager og a-race er en mulighed for det for mig. A-race er en af de weekender som giver mig inspiration til de møder og de ture som jeg arrangerer for mine spejdere. Derudover er det bare en fed weekenden. På ARace bliver man udfordret både fysisk og psykisk samtidig med at ens grænser bliver skubbet.

Sidste år, da datoen for næste ARrace blev udmeldt, blev den straks skrevet ind i min kalender. Det siger vist lidt om, hvor meget jeg glæder mig fra gang til gang

Presset sig selv til det yderste

Når man inden weekendens start tager hjemmefra har man ingen anelse om hvilke sære ting man vil blive udsat for og hvilke vilde oplevelser man får i løbet af weekenden. Og når man så kommer hjem fra weekenden ved man at man har presset sig selv til det sidste for kan mærkes i hele kroppen men ærlig talt er det fuldstændig lige gyldigt, for man kan ikke få alle de fede ting man har oplevet; så som at flyve helikopter eller rappelle ned fra en vindmølle, ud af hovedet. Og det er netop den følelse som får en til at fortsætte med at deltage, i hvert fald for mig.

… ærlig talt er det fuldstændig lige gyldigt, for man kan ikke få alle de fede ting man har oplevet; så som at flyve helikopter eller rappelle ned fra en vindmølle, ud af hovedet.